facebook wydrukuj zgłoś błąd

W dobie chronicznej pauperyzacji klasy średniej proponujemy kulinarne remedium. W naturalnej kuchni z Tyglem Warmińskim nauczymy Was pitrasić delikatesy z dzikich roślin jadalnych. Które rośliny można jeść na surowo? Które zaś potrzebują obróbki termicznej? Jak odróżnić rośliny jadalne od tych, które lepiej omijać? Wszystkiego dowiecie się podczas ekologicznych warsztatów żywieniowych z chwastami w roli głównej.

Szczegóły i zapisy:

14 maja / I TY MOŻESZ ZOSTAĆ CHWASTOŻERCĄ… (1)
21 maja / I TY MOŻESZ ZOSTAĆ CHWASTOŻERCĄ… (2)
12 czerwca / I TY MOŻESZ ZOSTAĆ CHWASTOŻERCĄ… (3)
26 czerwca / I TY MOŻESZ ZOSTAĆ CHWASTOŻERCĄ… (4)

Warsztaty będą wegetariańskie lub wegańskie (prosimy o zaznaczenie opcji podczas zapisów).